8/2/2014 – Δράσεις συμπαράστασης και αγάπης με τους ΑΝ.ΕΛ. στη Βοιωτία

184

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ!!!

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ, ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ (2) ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ .

Η ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ,
ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ, Κας ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ.

ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Κα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ !

ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ !

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, Κο ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ .

ΤΕΛΟΣ , ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Κο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ