Αποψη στην εφημερίδα Σφήνα

465

Ρύπανση, κυκλοφοριακό, ανασφάλεια, εγκληματικότητα, γκετοποίηση, περιθωριοποίηση ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Είναι αυτή η Αθήνα που θέλουμε; Είναι αυτή η πρωτεύουσα μιας σύγχρονης, ευρωπαϊκής χώρας; Αυτή είναι η Αθήνα που θέλουμε να κληρονομήσουν τα παιδιά μας; Η πόλη του πολιτισμού, του φωτός της δημοκρατίας, δυστυχώς έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, ειδικά για τους κατοίκους της. Ανθρώπους του μόχθου, της δημιουργίας, του καθημερινού αγώνα που βλέπουν την αγαπημένη τους πόλη να παρακμάζει.
Οι πολίτες της Αθήνας, οι Αθηναίοι και οι αθηναίες που ζουν και εργάζονται σε αυτή, δεν αντέχουν άλλο. Διεκδικούν από την Πολιτεία, εκ νέου το αυτονόητο: Να ζουν σε μια πόλη βιώσιμη, ασφαλή, γεμάτη ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, χωρίς φόβο για την ζωή την δική τους και των παιδιών τους.
Θέλουμε και  πάλι την Αθήνα μας στολίδι της Ευρώπης, ελκυστικό τουριστικό και επιχειρηματικό προορισμό .
Αυτός είναι ο αγώνας που θα δώσω στο ελληνικό κοινοβούλιο. Με νομοθετικό έργο  και συγκεκριμένες προτάσεις θα δώσω μάχη για
– Άμεση και ουσιαστική ποιοτική αναβάθμιση κάθε γειτονιάς της Αθήνας
– Καταγραφή κάθε παράνομου μετανάστη.  που έρχεται στην πόλη μας
– Πάταξη της ημεδαπής και αλλοδαπής εγκληματικότητας. Πραγματική αστυνόμευση του κέντρου της Αθήνας..
– Αλλαγή του τρόπο με τον οποίο γίνονται σήμερα οι διαδηλώσεις. Ναι στο αναφαίρετο δικαίωμα κάθε επαγγελματικού και φοιτητικού φορέα για έκφραση της δυσαρέσκειάς του απέναντι στην εξουσία, όχι στους βανδαλισμούς και στις καταστροφές περιουσιών από μια δεκάδα θερμοκέφαλους που τις χρησιμοποιούν ως άλλοθι για το καταστροφικό τους έργο.
Είμαι αποφασισμένη να συγκρουστώ με όλους όσους θέλουν την Αθήνα και τους πολίτες της να ζουν στο σκοτάδι της εγκληματικότητας. Η Αθήνα ανήκει σε όλους εμάς, τους πολίτες της και μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης.
Θα αγωνιστώ με όραμα μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για μια καθημερινότητα που θα δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον.