δ.τ. 28/01/2014

200

Δήλωση για το σχέδιο επίθεσης κατά των Ελλήνων ιδιοκτητών ακινήτων.

«Η Bundesbank είναι σαφής: οι χρεοκοπημένες χώρες πριν δανειστούν από τους Ευρωπαίους εταίρους, να αντλήσουν χρήμα και φόρους από την ιδιωτική περιουσία των πολιτών τους. Το σχέδιο να μας ρημάξουν τα σπίτια και τη γη μας επιβεβαιώνεται πλήρως με τη θέση αυτή.

Οι δανειστές και οι Γερμανοί θεωρούν έγκλημα ότι πάνω από 8 στους 10 Έλληνες έχουμε δικό μας σπίτι, μαζί ίσως με ένα εξοχικό στο χωριό. Χωρίς να αναλογίζονται ότι αυτά αποκτήθηκαν με κόπο και ιδρώτα μιας ζωής, από μας και τους γονείς μας. Θέλουν λοιπόν να μας πετάξουν έξω και να μας κάνουν από νοικοκύρηδες νοικάρηδες, ή φιλοξενούμενους σε κοιτώνες αστέγων όπως με θράσος είχε πει ο Τόμσεν. Έτσι εξηγείται και η συντονισμένη επίθεση τραπεζών και ξένων funds, Δημοσίου και εφορίας κατά κάθε μέσου ιδιοκτήτη που συμβαίνει να χρωστάει ή να αντιμετωπίζει αναποδιές.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα δώσουμε σκληρή πολιτική μάχη για να μη χάσει κανείς συμπατριώτης το σπίτι και την περιουσία του και καλούμε όλους τους Έλληνες βουλευτές να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας γι’ αυτό τον σκοπό».